PRAKTISK PROJEKTLEDELSE

Jeg har stor erfaring med praktisk projektledelse fra blandt andet Odense ZOO og Midtfyns Festival.

Hvad enten det handler om at facilitere en enkelt workshop, hjælpe et projekt i gang eller lede et stort projekt over et år, har jeg værktøjerne, der skal til.

FOKUS PÅ
KONCEPTET!

Min tilgang som projektleder er et skarpt fokus på idé og koncept fra start til slut.

Ved Odense ZOOs succesfulde julesatsning ”Jul i Odense ZOO” bruger vi en del energi på at udvikle det helt rigtige koncept og derefter holde fast i det. Vi udviklede i 2021 idéen om nisserne Zoofus og Zoofie, der bor i det juleudsmykkede Odense ZOO og som taler med dyrene.

Det har ført til en idérig udsmykning af ZOO, julekalender, podcast, dans og nisseoptræden – alt sammen med fokus på dyreformidling. Der vil altid komme gode idéer ind fra sidelinjen, hvor man tænker, at ”man kunne jo også….”. Vi møder undervejs i projektet en masse fantastiske julerelaterede idéer, men da de ikke passer sammen med Zoofus og Zoofie, er vi nødt til at holde fast på grundidéen. Hvis de ikke passer ind i konceptet, skal de ikke være med.

Og på den måde arbejder vi os fortsat frem til et fast og fokuseret koncept – også til “Jul i Odense ZOO – 2022”.

 

HJÆLP TIL ORGANISERING!

Jeg hjælper Midtfyns Festival med at systematisere arbejdet bag kulisserne.

Festivalen genopstod i 2019 og har med dygtige frivillige kræfter opnået succes og overskud på meget kort tid. Det hele er fordelt på mange frivillige, og med de senere års succes i rygsækken er mængden af opgaver også vokset.

Festivalledelsen har prioriteret at tilknytte mig som projektkoordinator for at skabe overblik over de mange opgaver. Dels skal det stå tydeligt frem for den enkelte ansvarlige, og dels skal der være værktøjer tilgængelige, så alle kan følge med i, hvordan opgaverne udvikler sig og påvirker hinanden.

Tidligere
Næste

Billeder bruges med tilladelse fra Midtfyns Festivalen

Laubel.dk Odense

Laubel.dk v. Mette Laubel

Carl Nielsens Kvarter 53 • 5000 Odense C • 51 90 90 96 • mette@laubel.dk

Cookie- og privatlivspolitik
Copyright © 2022 Laubel.dk